trafic ranking

Statistici web

Friday 14 May 2010

4,Trei pasi mai tarziu suntem umar langa umar


  De dupa oglinda iese un trup fantomatic de aceesi statura cu mine. Nu baga de seama ca aproape da peste mine, ci trece razant si ajunge la chiuvete. Ridica robinetul cu buricele degetelor, parca speriata ca ar lua vreun virus daca-l atinge mai mult. Abur usor cuprinde camera. Asa, cu apa aceea clocotinda isi spala mainile si fata. Trage doua servetele mari si se sterge cu atentie, are pielea rosie de fierbinteala insa gatul ii e de un alb marmuriu. Poseta aruncata mai devreme langa robinet, sta acum deschisa larg revarsand farduri de toate felurile.
      Am ramas nemiscata observand-o mai bine de un sfert de ora, in timp ce ea isi desfasura ritualul. Miscam doar pupilele si pentru nu stiu ce motiv respiram rapid dar cu usurinta, ca si cand as fi vrut sa absorb cat mai mult din aerul ei.
      Dintr-o data pare sa realizeze ca sunt acolo si ridica privirea scurt si fix. Imi face semn cu capul sa ma apropii. Fara sa gandesc ascult porunca si trei pasi mai tarziu suntem umar langa umar.
 
      Va continua

1 comments:

Unknown said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Post a Comment

Followers