trafic ranking

Statistici web

Tuesday 11 May 2010

1.Cum pătrunzi


 Clădirea de cărămidă avea un banner imens, cârpit,  pe care scria „Enter”. Indivizi cu feţe şterse şi voci asurzitoare îşi aşteptau rândul ca pentru un carnaval desfrânat. Fete cu părul de lână şi trupuri găurite de metale, păreau acrobate pline de sex-appeal.
  Toţi se târau spre intrare pentru a plăti brăţările de sârmă ce aveau să le fie strânse în jurul încheieturilor, în loc de obişnuitele bilete. Gorilele perfide de la intrare îi ademeneau pe toţi să cumpere substanţe halucinogene şi obiecte ascuţite pline de rugină cu care să facă măcel.
  Trec cu grijă de un grup zgomotos şi ajung în faţa gorilei care pufneşte spre mine cu o respiraţie toxică, întind banii şi aproape că-mi smulge mâna din umăr. Înfige colţul sârmei în pielea mea străvezie şi mă aruncă înăuntru.
  Căzătura mă lasă câteva secunde bune pe jos. Reuşesc să mă ridic doar ca apoi sa fiu trantită de un individ păros cu ochii vineţii ce dansa hipnotizat. Cioburi şi mucuri acoperă podeaua de beton, găurită şi plină de prafuri. Îmi simt palma slinoasă, un prezervativ îmi alunecă de pe degete şi pică la vârful pantofului. Atmosfera e ca un păienjeniş de testoteron şi estrogen, ars de razele radioactive ale unei centrale în plină explozie.
   Cu un tremurat uşor al genunchilor ma îndrept. Pornesc, hotărâtă să ajung la bar, când,  mă simt cuprinsă şi pătrunsă brutal de trei degete noduroase!
                              
                        Va continua

0 comments:

Post a Comment

Followers