trafic ranking

Statistici web

Friday 14 May 2010

3.Oglinda Oglinjoara


   Gorila de la intrare e posesorul degetelor ce ma sageteaza acum. Ochii ii sticlesc ca doua faruri de camion ce astepti sa te faca una cu asfaltul. Imi fixeaza reflexia, miscarea mainii inceteaza.
      Cum a inceput asa si termina, ma arunca pe podea si zambeste din coltul gurii uscate. Intorcandu-se, imi arunca peste umar un pliculet argintiu si paseste greoi spre iesire. Ma simt folosita dar cautand in minte nu gasesc o urma de regret... Pur si simplu asa e localul, in fond pentru asta am venit aici. Te multumesti cu ce apuci.
      Uda, cu dresul rupt si inca respirand din greu privesc in jur si zaresc toaleta. Traversez prin multimea extaziata de ritmurile muzicii si apas pe maner.
      In spatele usii o alta lume, peretii capitonati cu catifea de culoarea zmeurei, podea lucioasa si chiuvete cu robineti negru mat. Curios lucru insa, nu vad nici o cabina de toaleta..peste tot oglinzi dar nicio clanta. Ma invart usor pe tocuri si totusi nimic. Nu termin bine pierueta caci sunt distrasa imediat de un miros de portocale si mar ce-mi inunda instant creierul. Urmaresc mirasesma si aproape dau cu capul de una dintre oglinzi cand, cu un clic, aceasta se deschide.

Va continua

0 comments:

Post a Comment

Followers