trafic ranking

Statistici web

Thursday 6 May 2010

El primer

Vorbesc cat se poate de deschis cu tine pentru ca aceste ganduri vor fi libere de acum inainte. Am scris cate ceva in trecut, insa randurile pe care am sa le postez aici vor fi o idee diferite de ceea ce conturam acum doi ani. Aici trebuie sa ma crezi pe cuvant pentru ca povestirile vechi nu au fost postate pe nicaieri. Nu pot spune ca e o paralela intre ceva inocent si ceva erotic, ce scriam atunci avea nota sa de pervers si imbietor cu o tenta de macabru.

Nu pot spune ca ce postez e nou. Nici nu stiu daca mai avem notiunea de nou in ziua de azi avand in vedere ca totul este o reinventie a unei idei bune sau mai putin.

Citeste ce scriu si contureaza-ti singur o parere si o definitie. Cauta in tine laturile care se potrivesc cu ceea ce citesti. Transpune-te acum in acea persoana pe care o ascunzi de lume sau pe care iti place sa o faci vazuta doar in anumite ipostaze. Pervers, macabru, ciudat, enervat, dulce, romantic, real, virtual, imaginar, potent, frigid, cu chef sau fara. Lasa-te purtat de esenta cuvintelor pana unde doresti si chiar mai departe.

Iti doresc o lectura placuta si plina de trairi.

0 comments:

Post a Comment

Followers